Vedels Haver

Jakob Vedel Landskabsarkitekt mdl cand.arch. Rugårdsvej 23, 5463 Harndrup tlf.: +45 25 78 62 33 mail: post(at)vedelshaver.dk Jeg er en erfaren, innovativ, pragmatisk og alligevel grænsesøgende landskabsarkitekt med flair for planlægning, mennesker, rum og anlæg. Mit varierende og fleksible arbejdsliv har givet mig en stor og værdifuld viden, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg drømmer om haver, parker, byer og lokalsamfund med et rigt liv af aktive borgere, der ikke blot konsumere kultur, men også skaber kultur i kommunens og lokalsamfundets smeltedigel, dannet af alle os forskellige mennesker.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.